fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

[ Preporučuje MTC ]

UNTAMED vas vodi na nezaboravne adventure ekspedicije, skoro 100% offroad, trail i enduro po različitim terenima posljednje europske divljine. Osvojite nemilosrdne planine Albanije. Napijte se vode iz mrzlih hrvatskih rijeka. Zaslužite žuljeve na rukama od vožnje zeznutim, stjenovitim puteljcima Bosne. Neka vas hipnotizira šuškava jantarna trava crnogorskih planinskih visoravni.

Na našim se ekspedicijama očekuje da svoj motor i sebe tjerate do kraja. Zauzvrat ćete dobiti spektakularne prizore i najbolje vožnje u životu.

OZBILJNA ZABAVA ZA OZBILJNU EKIPU

Ovo nije turneja za mamine sinove, pozere i wannabe avanturiste s preteškim motorima! Sudionici naših ekspedicija su j… vješti i iskusni. Vole se ganjati s jednako dobrima ili boljima od sebe i što je najvažnije – s ljudima na koje se mogu osloniti kad stvari ne idu po planu.

Dakle, ako sebe smatrate vještim, možete se kladiti da će vam trebati sva izdržljivost i spretnost. Muda također! Ali, vjerujte, isplatit će se.

OVO NIJE TURA I MI VAM NEĆEMO BITI VODIČI

Samo da nešto razjasnimo – to nije nikakva “tura”. Ovo je ekspedicija i to ne bilo kakva! To znači da ćete imati priliku loviti ribu, popravljati motore, pomagati u svemu, kuhati na logorskoj vatri, tražiti put i izlaz iz sj… situacija. Ne ustručavajte se pokazati ono u čemu ste najbolji. Imate ideju kako zakrpiti šator sa setom za krpljenje gume ili otvoriti pivo balonom? Sjajno! Sve će nam to dobro doći!

Zaboravite na klasičnog “vodiča” koji obavlja sav posao jer ste vi platili! Ovo nije ta vrsta putovanja! Ovdje ćete se voziti s nama, s ekipom koja je već bila okolo i dobro pozna područje, jezik i kulturu svake pripizdine Balkana!

MOŽETE VOZIT VLASTITI MOTOR

Na sve naše ekspedicije ste dobrodošli s vlastitim motorom ali možete (možda) i rentati neki od naših KTM 690 Enduro!

TRANSPORT VAŠEG MOTORA OVAMO

Ako dolazite od nekud iz Europi, vlak je obično super zgodna opcija! Također surađujemo i s nekim od najboljih agencija za prijevoz motocikala koje vjerojatno mogu tvoj motor transportirati do ovdje s bilo kojeg kraja svijeta.

RENT KTM 690 ENDURO R

KTM 690 Enduro R pokazao se kao izvrstan motor za UNTAMED ekspedicije. Zbog toga imamo nekoliko šestodevedesetki u našoj maloj floti. 690 je lagan i okretan, ali moćan i otporan. Njegove suspenzije progutaju što god staviš pred njih. Poslovičnu ćudljivost KTM-a rješavamo oslanjajući se na iskustvo i dobro poznavanje te mašine.

VIŠE MOGUĆNOSTI

UNTAMED tim otvoren je za sve ideje i prijedloge. Želite unajmiti bajk po vašem izboru, prodati svoj ili kupiti novi motor? Vidjet ćemo što možemo učiniti!

Više informacija potražite na www.untamed.me

[ čitajte dalje ]

 

MTC WEB SHOP


MTC Web Trgovina

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE