fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

Norton nam je dao prve slike i detalje svog redizajniranog vodećeg superbike-a, za koji kažu da je 'potpuno nov i rekonstruiran' kako bi bio 'najluksuzniji britanski superbike ikada stvoren'. Sada nazvan V4SV, list sa specifikacijama izgleda prilično slično V4SS-u kojeg zamjenjuje.

Motocikl i dalje ima trenutno prepoznatljiv polirani aluminijski okvir, Brembo monoblok kočnice s diskovima od 330 mm, Öhlins ovjes i karoseriju od karbona kao i prije. No, dok V4 motor od 1200 ccm od 72 stupnja izgleda isto izvana, navedena snaga je pala s oko 200 KS na 185 KS pri 12 500 o/min.

Zakretni moment je također smanjen, sa zadatih maksimuma od 95,8 lb.ft na 92,5 lb.ft. I dolazi 1000 okretaja prije u rasponu okretaja. Ovaj pad snage i zakretnog momenta mogao bi sugerirati da je novi Norton mislio da je motor preopterećen u starom motociklu.

norton v4sv 2

Što se tiče tehnologije, novi V4 još uvijek ima paljenje bez ključa, TFT instrument (iako je pao za inč na 6 inča) i stražnju kameru.

Norton V4SV bit će dostupan u dvije boje, Manx srebrnoj s crvenim i crnim prugama i crvenim Oz aluminijskim kotačima ili Carbon završnicom zajedno s BST kotačima od karbonskih vlakana. Još nema riječi o cijeni ili dostupnosti, ali ćemo vam donositi najnovije vijesti čim ih budemo dobili.

Preuzeto: www.motorcyclenews.com

 

set za siscenje motocikla

[ čitajte dalje ]

 

MTC WEB SHOP


MTC Web Trgovina

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE