fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

Ukupna ocjena: 4/5

Ducatijeve Multistrade oduvijek su se oduvijek isticale na naslovnicama, posebno kada je V4 stigla ove godine, ali manja verzija 950 V-twin, predstavljena 2017., uvijek je bila znatno iznad svoje težine.

S model je došao dvije godine kasnije, prepun elektronike i poluaktivnog ovjesa, što ga čini još atraktivnijim. Za 2022. je 5 kg lakša, lakše je spustiti noge i ponovno je nazvana V2.

Unatoč manjim nadogradnjama, nova Multistrada V2 S u biti je ista za vožnju kao i stari 950 S, ali isporuka snage i mjenjač su nešto glatkiji, a donje sjedalo će olakšati život nižim vozačima.

Kvaliteta vožnje i kočnice: 4/5

Multistrade su oduvijek bile visoke i to je cijela poanta - dodatna visina daje vam puno prostora za noge i pogled na cestu ispred vas, ali niži vozači ponekad se mogu mučiti.

Ducati je sada spustio sjedalo sa 840 mm na 830 mm, a sjedalo je također vitko, što vam dodatno pomaže da spustite noge. Prostor za noge je isti zahvaljujući 10 mm tanjim gumenim vrhovima klinova.

Dostupno je i niže sjedalo (810 mm), a komplet za spuštanje ga spušta na 790 mm. Sada sjedite primjetno bliže tlu, pa bi se viši vozači mogli odlučiti za više sjedalo od 850 mm.

multistrada v2 s 07

Motor: 4/5

To je isti Euro5 937cc Testastretta V-twin motor kao i trenutni 950 (koji također pokreće SuperSport, Hypermotard i novi Monster), stvarajući istih 111 KS i 96,3 Nm okretnog momenta, ali je 2 kg lakši zahvaljujući pregršt unutarnjih promjena.

mts v2 2021 08

Pouzdanost i kvaliteta izrade: 5/5

Lakiranje, detalji i ukupna završna obrada su vrhunski i točno ono čemu biste se nadali od Ducatija, iako ispušni zaglavci i kolektorske kutije brzo gube svoj sjaj od novih.

mts v2 2021 01

Vrijednost naspram konkurencije: 4/5

U potpunoj  S izvedbi, Ducati je par tisuća skuplji od Yamahe Tracer 9 GT, koji dolazi s koferima i središnjim postoljem (dodatna opcija na Multistradi V2 S).

Oprema: 4/5

Kao i prije, V2 S ima tri načina vožnje, kontrolu proklizavanja u zavojima i ABS, poluaktivni ovjes, mjenjač gore/dolje, tempomat, LED diode za zavoje, pozadinsko osvjetljenje gumba prekidača i svjetlo kočnice koje treperi pri snažnom kočenju.

mts v2 2021 16

 

Preuzeto: MCN

 

 ducatilogo 2

 

[ čitajte dalje ]

 

MTC WEB SHOP


MTC Web Trgovina

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE