fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

Kriega je rođena 2000. godine kada su dizajneri proizvoda i moto entuzijasti, Dom Longman i Michael Cottam, postali frustrirani nedostatkom visokokvalitetne, dobro dizajnirane prtljage za vozače motocikala i odlučili da trebaju koristiti svoju stručnost i popuniti prazninu na tržištu za koje su vjerovali da postoji.

 

MOTORISTA 350 JPG

 

Cilj od prvog dana bio je izgraditi reputaciju za stvaranje najkvalitetnijih i najbolje dizajniranih proizvoda na tržištu, nudeći standarde funkcionalnosti i izrade bez premca. Bila je to vrlo svjesna odluka od samog početka da budemo nemodni brend koji se usredotočio na proizvodnju funkcionalno vođenog dizajna koji nije bio ugrožen ili ograničen stvaranjem proizvoda po unaprijed određenoj cijeni. Prvi Kriega ruksak bio je gotovo dvostruko skuplji od maloprodajne cijene najboljih alternativa dostupnih u to vrijeme, ali nepokolebljivo uvjerenje da će sve dizajnirano sa strašću i pozornošću na detalje funkcionirati osiguralo je Kriegi da je sada na samom vrhu tržišta moto opreme u smislu percepcija marke i zadovoljstvo korisnika.

 

MOTORISTA 350 JPG

 

Kriegin cilj od prvog dana bio je izgraditi reputaciju najkvalitetnijih proizvoda na tržištu, nudeći najviše standarde funkcionalnosti i izrade.

Kriega ruksaci izrađeni su od nekih od najtehničnijih materijala dostupnih danas. Dodajte tome strogu pozornost na detalje u procesu dizajna i proizvodnje i možete biti sigurni da će Kriega proizvodi nadmašiti očekivanja.

KRIEGA 10 – GODINA JAMSTVA

  • Od kada vrijedi jamstvo? - Jamstvo vrijedi od originalnog datuma kupnje.
  • Tko je pokriven? - Izvorni kupac/vlasnik proizvoda.
  • Što pokriva jamstvo? - Jamstvo pokriva nedostatke u materijalu i/ili konstrukciji uključujući šavove, traku za šavove, patentne zatvarače, šavove i građevinske materijale.
  • Što nije pokriveno jamstvom? - Jamstvo ne pokriva štetu uzrokovanu habanjem, oštećenjem u slučaju sudara, slučajnim oštećenjem, rascjepima, poderanjima, abrazijama, kemijskim oštećenjem ili oštećenjem od goriva, UV degradacijom, pogrešnim korištenjem ili zanemarivanjem.
  • Što se smatra (pravednim) trošenjem? - (Pravedno) trošenje odnosi se na razuman i praktičan očekivani životni vijek proizvoda u uporabi. Ako se nešto intenzivno koristi, može se prirodno istrošiti, a to se može dogoditi prije kraja jamstvenog roka.

 

Kriega ruksake možete kupiti kod:

MOTORISTA 350 JPG

 

 

[ čitajte dalje ]

 

MTC WEB SHOP


MTC Web Trgovina

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE