fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

Kako stoji u naslovu tako je i bilo. Nakon nekoliko godina stanke, Šepić Commerce organizirao je Dane otvorenih vrata. Najave u tjednu prije samog događanja bile su i više nego dobre.

Subota iza nas, donijela je gužvu već od samog otvaranja poznatog dućana, koji više od trideset godina neprestano brine o sigurnosti onih koji uživaju u vožnji na dva kotača.  

U jednom trenutku u popularnom dućanu, tražilo se mjesto više. Svi koji nisu iz prve ušli unutra, predah su potražili u roštilju, pivu ili nekom bezalkoholnom piću.

Sjani popusti, ali i nova oprema privukli su velik broj bajkera i bajkerica. Oni koji su potrošili koju kunu toga dana, ušli su u bubanj za četiri vrijedne nagrade.

Tri su bile od Šepić Commercea, a jedna od Igora Kukeca – Brmbija, koji je taj dan predstavio svoju prvu knjigu. Riječ je o putopisnom štivu u kojoj Brmbi opisuje svoje prve motociklističke korake, ali i brojna druga putovanja.

Osim nove opreme, dobre zabave, Šepić Commerce predstavio je i novi logo.

 

novilogoweb

 

Po registarskim oznakama na motociklima bilo je vidljivo kako ovakve manifestacije nedostaju motociklističkoj publici.

Subota je uisitnu bila mjesto druženja istomišljenika, razmjene iskustava, šala i pošalica vezanih za različite marke motocikala. Sve ono neizostavno kada je o druženju ovakvog tipa riječ.

Možemo samo reći palac gore za ovakvu manifestaciju i prijedlog da bude najmanje dva puta godišnje.

 

Fotografija: Vanja Margetić fotography

vanjamargetic

 

[ čitajte dalje ]

 

MTC WEB SHOP


MTC Web Trgovina

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE