fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

Piše i slika: Dario Dinter

Nakon dvije  godine pandemije ponovo je održan susret ljubitelja motora Yamaha , posebno naglasak na model XJR 1200-1300. Inače međunarodni tradicionalni susret se nakon 2014 u Biogradu ponovo vratio u Hrvatsku. Lokacija Istra, Medulin i Pula.

medulin pula 21

Susret je počeo polaskom iz Zagreba dijela sudionika pa i nas iz Moto TOZ grupe. Na žalost uz kišu i hladnoću kroz Gorski kotar sa svega neki 7 stupnjeva i maglu probili smo se do Opatije i konačno krenuli voziti čuvenom prelijepom cestom Plominka uz obalu sve do odredišta Medulin kamp.

 

šepičcommerce novo

 

Pozdrav sa svim starim prijateljima iz Engleske, Njemačke, Italije, Poljske, Češke, Mađarske. Na žalost fale tu i ostali vozači iz Europe no ipak se skupilo 85 motora i oko 120 ljudi.

Drugi dan planirani odlazak na vožnju kroz Istru prema Motovunu , kratko stajanje i okrijepa. Nakon toga povratak prema Puli preko Vodnjana, Poreča i Rovinja. Konačno predivan sunčani dan.

medulin pula 5

Treći dan posjet Puli pred čuvenom Arenom, zajedničko slikanje i obilazak Pule uz pratnju vodiča. Kako među ovim ljubiteljima motora, vožnje i predivnih krajeva, uvijek vlada osjećaj i plemenitost prema ljudima kojima treba pažnja, organiziran je posjet Dječjem domu u Puli uz  kratko druženje sa djecom i motorima , predana je i sakupljena donacija svih sudionika ovog susreta kao mala pomoć i podrška.

Konačno i završna Večera i odabir najljepših motora , dogovoren je po tradiciji i novi susret 2023 godine uz domaćine iz Italije.

Do tada pozdrav, svim motoristima i ljubiteljima motora širom Europe.

 

mts mtc

 

[ čitajte dalje ]

 

MTC WEB SHOP


MTC Web Trgovina

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE