fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

accuweather

Calvenzano (BG), 29. listopada 2021. Barni Racing Team sa zadovoljstvom objavljuje da će biti na stazi na Svjetskom prvenstvu FIM Supersport 2022. s Oliverom Baylissom na Ducati Panigale V2. Oliver, sin legende Ducatija Troya Baylissa, rođen je 20. rujna 2003. u Kneževini Monako. Unatoč svojoj mladosti, već je stekao iskustvo s Ducati Panigale V4 R u ASBK, australskom Superbike prvenstvu. Nakon što je debitirao 2020. s trećim mjestom na Morgan Parku, Oli Bayliss je cijelu sezonu 2021. vozio na četverocilindričnom Borgo Panigale stroju DesmoSport Ducati Teama, pokupivši svoju prvu pobjedu na stazi Hidden Valley. Uz podršku Ducatija, obitelj Bayliss odabrala je Barni Racing Team kako bi Oliverovu karijeru odveo korak dalje, jer će se natjecati na svjetskoj pozornici sa samo 18 godina. Dolazak Olivera Baylissa u WorldSSP prvenstvo s Ducatijem Panigale V2 dolazi točno 20 godina nakon Troyeve prve titule svjetskog prvaka s još jednim dvocilindričnim Ducatijem u Superbikeu. Zahvaljujući ovom sporazumu, Barni Racing Team kompletira svoju postavu za 2022. Sezona u kojoj će momčad Marca Barnabòa po prvi put biti uključena u dva prvenstva s dva mlada talenta: Oli Bayliss u WorldSSP-u i Panigale V2 i 20-godišnji stari Luca Bernardi u WorldSBK-u s Ducatijem Panigale V4 R.

Oliver Bayliss: „Zaista sam sretan što mogu najaviti da ću se natjecati za Barni Racing Team u Svjetskom Supersport prvenstvu na Ducati PanigaleV2. Završio sam školski program, što znači da se sada mogu u potpunosti usredotočiti na trkaće motocikle, trening i samo to».

Troy Bayliss: «Oli je odgajan oko utrka, 2021. je bila njegova prva godina na Ducatiju V4 R u ASBK-u i pobjeda u Darwinu ranije ove godine došla je prije nego što smo mislili, mislim da je prelazak u Barni Racing sjajna prilika, nadam se da će uživati u Vtwinu kao i ja».

 

set za siscenje motocikla

 

ducatilogo

 

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE