fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

Najveći izbor zamjenskih i originalnih tinti i tonera po najboljim cijenama.

Top office d.o.o.

Veleprodaja potrošnog i uredskog materijala

www.trebamtoner.hr 

Tvrtka Top office d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu osnovana je 2017 godine . Iako je tvrtka mlada , djelatnici tvrtke su osobe koje imaju višegodišnje iskustvo u prodaji uredskog i potrošnog materijala. Osnovna djelatnost nam je uvoz i veleprodaja uredskog materijala, zamjenskih tonera i tinti. Naš prodajni asortiman sadrži preko 5000 artikala.

Trudimo se biti maksimalno na usluzi našim kupcima , prije svega sa dobrim partnerskim odnosima , brzom isporukom i povoljnim cijenama. Naša organizacija poslovanja nam omogućava fleksibilnost prema svakom kupcu , što nam je dodatna prednost. Naš vozni park organiziran je i dostatan da izvrši dostavu robe na lokaciju kupca u najbržem i željenom zadanom vremenskom roku. Pouzdanost, stručnost, brzina, partnerstvo i prijateljstvo samo su neke od odlika, kojima svakodnevno težimo s ciljem da svojim kupcima i pružimo najbolje.

Na lageru je uvijek raspoloživo preko 2000 modela originalnih i zamjenskih tonera i tinti . Uz potrošni materijal , u mogućnosti smo Vam ponuditi printere , te računala i računalnu opremu prema Vašem zahtjevu.

Trudimo se imati na lageru sve što je potrebno za naše kupce , te svojim kupcima nudimo mogućnost kupovine „ sve na jednom mjestu ” .

U našem redovnom asortimanu imamo:

  • uredski pribor
  • etikete laser i ink jet
  • strech foliju i selotejp
  • sredstva za čišćenje
  • promotivni artikli , kao i dotisak prema logu kupca
  • tisak obrazaca,memoranduma,letaka prema logu kupca

trebamtonerlogo3

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE